Werknemers

Vraag om advies

Voor werknemers

MindImpact is gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van werknemers die hun vitaliteit willen vergroten of hun stress, somberheid, burn-out, angst of andere klachten willen verminderen. Deze klachten kunnen een grote impact hebben op je functioneren en je welzijn en kunnen leiden tot (langdurig) verzuim. Het is daarom belangrijk om vroegtijdig je klachten aan te pakken. Bij MindImpact kijken we verder dan alleen je klachten. Gezondheid betekent immer meer dan dat, het gaat juist om welbevinden. Het is daarom belangrijk om aandacht te hebben voor positieve emoties, hoop, dankbaarheid en optimisme. Dit zal namelijk je veerkracht en bevlogenheid vergroten. 

MindImpact kan je hierin ondersteunen. Door middel van coaching in combinatie met biofeedback of hartcoherentietraining bieden wij een persoonlijke, effectieve en duurzame behandeling. Juist door de combinatie met biofeedback pakken we niet alleen het mentale welbevinden aan, maar richten we ons ook op het verbeteren van de balans in het lichaam en de wisselwerking tussen beiden. Wij geloven dat dit essentieel is om tot herstel te komen, zodat jij goed in je vel komt te zitten.  

Onze psychologen helpen jou graag om je  welbevinden te vergroten en je klachten te verminderen voor een vitaler en gezonder leven waarin jij weer de grip terug hebt gekregen. 

Wil je meer weten over onze mogelijkheden of werkwijze?

“De behandeling gaf mij heeft veel inzichten en tools waar ik mee aan de slag kon. Het heeft mij erg geholpen om me weer steviger te voelen en een pad te volgen die bij me past”

Cliënt: vrouw 33 jaar Maarssen

“De behandeling was zeer professioneel en heeft me veel nieuwe inzichten gegeven”

Cliënt: Man 28 jaar Nieuwegein

“Door middel van hartcoherentie training heb ik meer grip gekregen op mijn ademhaling wat me veel rust gegeven heeft”

Cliënt: Man 41 Jaar Utrecht