Visie MindImpact

Neem contact op

Wie is MindImpact?

MindImpact is een moderne en regionaal betrokken organisatie. Wij bieden laagdrempelige en persoonlijke ondersteuning bij het bevorderen van de vitaliteit en inzetbaarheid van individuele werknemers en organisaties als geheel. Vanuit MindImpact geloven wij dat het belangrijk is om verder te kijken dan alleen de mentale of fysieke gezondheid van werknemers. Juist de samenwerking en de balans tussen deze twee is essentieel om de veerkracht van werknemers te bevorderen. Wij gaan daarom holistisch te werk en kijken naar de wisselwerking tussen lichaam, geest en gedrag.  

MindImpact expertise

Expertise

 De psychologen van MindImpact hebben allemaal een academische psychologie opleiding afgerond met elk hun eigen expertise. Hierdoor kunnen wij inspelen op de vraag van de werkgever en de werknemer.

Wij hebben niet alleen kennis van klinische psychologie, maar ook van arbeids- en organisatiepsychologie. Werk speelt namelijk een centrale rol in het leven van werknemers en is een belangrijke voorwaarde voor het herstel en de vitaliteit van werknemers. In onze begeleiding van individuele werknemers zullen we daarom altijd de werkcontext meenemen en de werkgever hierbij betrekken.

 

Persoonsgericht en holistisch

 Vanuit MindImpact werken wij persoonsgericht. Wij bieden maatwerk en stemmen de behandeling af op de persoon. Hierin maken we altijd gebruik van wetenschappelijk bewezen methoden. Voorbeelden hiervan zijn cognitieve gedragstherapie (CGT), acceptance and commitment therapie (ACT), positieve psychologie en EMDR. Daarnaast maken we gebruik van geavanceerde biofeedbackapparatuur. Hierdoor kunnen wij naast de mentale klachten ook het fysieke herstel bevorderen en de wisselwerking tussen beiden verbeteren.

MindImpact Holistisch persoonlijk
MindImpact Laagdrempelig geen wachtlijst

Laagdrempelig

 Wanneer u tegen bepaalde uitdagingen aanloopt op gebied van vitaliteit of bij uitval van werknemers, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom werken we vanuit MindImpact zonder wachtlijst. Wij geloven in korte lijntjes en waar nodig sparren we met de werkgever of bedrijfsarts over passende oplossingen. Met onze centrale locatie in Zeist zijn wij goed bereikbaar.