VACATURES

Neem contact op

Vacatures

MindImpact is een moderne en regionale betrokken organisatie bestaande uit academisch geschoolde psychologen met uiteenlopende expertises. Wij zijn staan voor kwalitatief hoogwaardige zorg voor medewerkers en vinden daarin een persoonlijke zorg die op maat is belangrijk. Wij hebben een sterk en passievol team. Wil jij ook deel van ons team worden, kijk dan eens bij onze vacatures. Het zou leuk zijn als jij ons team komt versterken!

Vacature GZ-Pscholoog

Ben jij GZ-Psycholoog en wil jij mensen terug zetten in hun kracht. Wil jij ze helpen in hun herstel en kwalitatieve en persoonlijke zorg bieden? Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Het zou leuk zijn als jij ons team komt versterken!

Lees hier meer over de vacature

Vacature Basis Psycholoog

Ben jij een Basis Psycholoog en heb je behandel ervaring? Wil jij je kennis en ervaring inzetten om mensen terug te zetten in hun kracht en duurzame begeleiding in het aanpaken van hun klachten? Wie weet ben jij ons nieuwe teamlid.

Lees hier meer over de vacature.

 

 

Kom jij ons team versterken?

 

Onze visie is persoonlijke en duurzame zorg voor mensen. Wij werken vanuit passie, enthousiasme en kennis. Samenwerking met collega’s, betrokkenheid naar de werknemer en werkgever vinden wij belangrijk. Wij maken ons team graag sterker en completer om de beste zorg in de regio te bieden.

Wil jij graag bij ons team komen werken? Kom dan een keer kennismaken.

Gezonde Werkomgeving Mindimpact
MindImpact is onderdeel van BrainNetwork en aangesloten bij: