Werkgevers

Neem contact op

Voor werkgevers

Energieke en vitale medewerkers zijn belangrijk voor het succes van elk bedrijf. Daarnaast ben je als werkgever, leidinggevende of HR-medewerker betrokken bij je medewerkers. Je vindt het belangrijk dat je werknemers met plezier naar werk gaan en lekker in hun vel zitten. 

Mogelijk merk je dat een of meerdere werknemers met stress, burn-out of andere klachten te maken heeft en wil je voorkomen dat ze uitvallen. Het kan ook zijn dat de werknemer al is uitgevallen vanwege deze klachten. Vanuit MindImpact begeleiden wij werknemers met stressklachten om verzuim te voorkomen of hun re-integratie te begeleiden. Door middel van professionele coaching in combinatie met biofeedback en hartcoherentie training bieden wij holistische, effectieve en duurzame oplossingen aan voor uiteenlopende klachten. 

Naast het voorkomen of verminderen van verzuim van individuele werknemers, ben je als werkgever ook bezig met de preventie van klachten en het vergroten van de vitaliteit van je werknemers. Ook hierin kan MindImpact ondersteuning bieden. Wij bieden verschillende mogelijkheden, zoals trainingen, workshops en stressmetingen. Daarnaast staan wij altijd open voor adviesgesprekken.  

Onze diensten

Advies consulting tevredenheid meting

Vitaliteitscheck en advies

Toa Heftiba 4xe Yvfjcvw Unsplash 200x200

Coaching en begeleiding

Biofeedback, stressmeting en hartcoherentie

Biofeedback, stressmeting en hartcoherentie

Geïnteresseerd in onze aanpak?

We plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om de mogelijkheden binnen jouw bedrijf te bespreken.